Makine Programı Öğrencilerinin “Bumatech Bursa Makine Teknolojileri” Fuar Gezisi

14 -17 Aralık 2022 tarihlerinde Bursa Tüyap-Fuar Merkezinde düzenlenen BUMATECH –Metal ve Sac İşleme Teknolojileri  ve Endüstriyel  Otomasyon  fuarına Makine programı 1.sınıf ve 2.sınıf öğrencileri ve öğretim elemanlarımız tarafından teknik gezi düzenlenmiştir.
Metal , Sac İşleme ve Endüstriyel  Otomasyon  teknolojilerindeki  sektördeki gelişmeleri ve beklentileri  yerinde ve yakından takip edebilmek amacı ile sektörle ilgili firmalar ziyaret edildi. Teknolojideki gelişmeler ve sanayicinin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden beklentileri hakkında görüşmeler yapıldı.
Özellikle fuarda sac-profil  işleme yöntemleri  ve makineleri , kaynak teknolojileri , kaynak makineleri -kaynak robotları  üreten  satışı yapan firmaların  standlarında incelemeler yapılarak  bilgiler alındı.

Haber Tarihi : [20-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.262]