Etkinlik : VI. Uluslararası Muhasebe ve Finans Sempozyumu (ISAF 2021)

Etkinlik Yeri : Online

Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23-04-2021

Etkinlik Bitiş Tarihi : 25-04-2021

Etkinlik Başlangıç Saati : 13:30

Etkinlik Bitiş Saati : 13:30

Etkinlik Açıklama :

Değerli Akademisyenler,
VI. Uluslararası Muhasebe ve Finans Sempozyumu (ISAF 2021), MUFAD ve Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü işbirliği ile 23-25 Nisan 2021 tarihleri arasında ONLINE olarak düzenlenmektedir. Sempozyum dili İngilizce ve Türkçe’dir. Hakem değerlendirmeleri genişletilmiş özet veya tam metin üzerinden yapılacak, kabul edilen ve Sempozyum’ da sunulan bildiriler Sempozyum Bildiri kitabında yayınlanacaktır. Sunum için kabul edilen ve Sempozyum’a kayıt işlemlerini tamamlayan yazarlar tüm online sunumlara katılabilecektir.  Kongre katılımcılarının kongre programında kendilerine ayrılmış saatte kamerası olan bir bilgisayar ile bağlanıp, 15 dakikalık sunumunu yapması gerekmektedir.
Sempozyum ile tüm dünyadan akademisyen ve uygulayıcıların, “Yeni Normal”de sanal olarak bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Muhasebe ve finans alanına ilgi duyan akademisyen ve uygulayıcıları ISAF’a sunum yapmaya ve katılımcı olmaya davet ediyoruz. Bildirilerin son gönderilme tarihi 26 Şubat 2021 olarak belirlenmiştir
Genişletilmiş özetler için yazım kuralları ve Sempozyum ile ilgili diğer bilgiler https://mufadisaf.com  adresindeki web sayfamızda yer almaktadır
Sizleri aramızda görmekten onur duyacağız.
Saygılarımızla.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına