EGITIM
|
|
|
Bursa Uludag Üniversitesi
Doktora, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ekonometri ABD
|
|
|
Bursa Uludag Üniversitesi
Yüksek Lisans, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ekonometri ABD
|
|
|
Dokuz Eylül Üniversitesi, Izmir
Lisans, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Ekonometri ABD
|
|
|
TEZLER
|
|
Yüksek Lisans
Bursa’daki Ortaögretim Egitim Sistem Sorunlarinin Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistem Platformu Gelistirme, www.egitimsorunlari.org
|
2018
|
Lisans
Ihtiyaç Belirlemede Delphi Teknigi
|
2014
|
YAYINLAR
|
|
|
Konferans ve Sempozyum
|
|
|
Ecem Özkan, Sevda Gürsakal, “ Türk Devlet Üniversitelerinin Küresel Çaptaki Üniversite Sirasina Göre Akademik Performanslarinin Degerlendirilmesi”, XI. International Congress on Social Sciences, China to Adriatic, 8- 10 Kasim 2019, Bursa, Türkiye
|
2019
|
|
Necmi Gürsakal, Ecem Özkan, Firat Melih Yilmaz, Deniz Oktay, “Veri Bilim Egitimi Nasil Olmalidir?”, 1st International Data Science & Engineering Symposium (IDSES’19), 2-3 Mayis 2019, Safranbolu, Karabük, Türkiye
|
2019
|
|
“Bursa’da yasayan Suriyeli mültecilerin çalisma kosullarinin tespiti ve kayitdisi istihdamlarinin azaltilarak insana yakisir sekilde istihdam edilme oranlarinin arttirilmasi”, International Labour Organization (ILO), Proje Öneri Degerlendirme Çalistayi, Bursa, Türkiye
|
2018
|
|
Ecem Özkan, “Egitim Sistem Sorunlarinin Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistemi Platformu Gelistirme”, The XIX th International Symposium on Econometrics, Operations Research and Statistics, 17-20 Ekim 2018, Antalya, Türkiye
|
2018
|
|
Tam Metni/Özeti Yayinlanmis Bildiriler
|
|
|
Ecem Özkan, Sevda Gürsakal, “ Türk Devlet Üniversitelerinin Küresel Çaptaki Üniversite Sirasina Göre Akademik Performanslarinin Degerlendirilmesi”, XI. International Congress on Social Sciences, China to Adriatic, 8- 10 Kasim 2019, Bursa, Türkiye
|
2019
|
|
Necmi Gürsakal, Ecem Özkan, Firat Melih Yilmaz, Deniz Oktay, “Veri Bilim Egitimi Nasil Olmalidir?, 1st International Data Science & Engineering Symposium (IDSES’19), 2-3 Mayis 2019, Safranbolu, Karabük, Türkiye.
|
2019
|
|
Ecem Özkan, “Egitim Sistem Sorunlarinin Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistemi Platformu Gelistirme”, 19. Uluslararasi Ekonometri, Yöneylem Arastirmasi ve Istatistik Sempozyumu, Tam Metin Bildiri Kitabi, Yöneylem Arastirmasi/Operations Research, 17-20 Ekim 2018, s.683-698
|
2018
|
|
Makaleler
|
|
|
Gursakal N., Ozkan E., Yilmaz F. M., Oktay D., “How Sould Data Science Education Be?”, International Journal of Energy Optimization and Engineering (IJEOE), Volume 9, Issue 2, Article 3, p.25-36, DOI: 10.4018/IJEOE.2020040103.
|
2020
|
|
Özkan E., Sezen H.K., “Toplum için Yöneylem Arastirmasi: Egitimin Yönetiminde Sistem Yaklasimi Uygulamasi”, Uludag Journal of Economy and Society, Bursa Uludag Üniversitesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dergisi, Cilt/Volume 36, Sayi/Issue 1, 2017, s. 83-109
|
2017
|
|
PROJELER
|
|
|
Arastirmaci
Bursa’da yasayan Suriyeli mültecilerin çalisma kosullarinin tespiti ve kayitdisi istihdamlarinin azaltilarak insana yakisir sekilde istihdam edilme oranlarinin arttirilmasi, International Labour Organization (ILO), Bursa, Türkiye
|
2018
|
|
Web Platformu Gelistiricisi
Türk Ortaögretim Sistem Sorunlarinin Belirlenmesine Yönelik Platform Gelistirme: www.egitimsorunlari.org , Bursa, Türkiye
|
2017
|
|