EĞİTİM |
|
|
|
Bursa Uludağ Üniversitesi Doktora, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ekonometri ABD |
|
|
|
Bursa Uludağ Üniversitesi Yüksek Lisans, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Ekonometri ABD |
|
|
|
Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Lisans, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri ABD |
|
|
|
TEZLER |
|
||
Yüksek Lisans Bursa’daki Ortaöğretim Eğitim Sistem Sorunlarının Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistem Platformu Geliştirme, www.egitimsorunlari.org |
2018 |
||
Lisans İhtiyaç Belirlemede Delphi Tekniği |
2014 |
||
YAYINLAR |
|
|
|
Konferans ve Sempozyum |
|
|
|
Ecem Özkan, Sevda Gürsakal, “ Türk Devlet Üniversitelerinin Küresel Çaptaki Üniversite Sırasına Göre Akademik Performanslarının Değerlendirilmesi”, XI. International Congress on Social Sciences, China to Adriatic, 8- 10 Kasım 2019, Bursa, Türkiye |
2019 |
|
|
Necmi Gürsakal, Ecem Özkan, Fırat Melih Yılmaz, Deniz Oktay, “Veri Bilim Eğitimi Nasıl Olmalıdır?”, 1st International Data Science & Engineering Symposium (IDSES’19), 2-3 Mayıs 2019, Safranbolu, Karabük, Türkiye |
2019 |
|
|
“Bursa’da yaşayan Suriyeli mültecilerin çalışma koşullarının tespiti ve kayıtdışı istihdamlarının azaltılarak insana yakışır şekilde istihdam edilme oranlarının arttırılması”, International Labour Organization (ILO), Proje Öneri Değerlendirme Çalıştayı, Bursa, Türkiye |
2018 |
|
|
Ecem Özkan, “Eğitim Sistem Sorunlarının Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistemi Platformu Geliştirme”, The XIX th International Symposium on Econometrics, Operations Research and Statistics, 17-20 Ekim 2018, Antalya, Türkiye |
2018 |
|
|
Tam Metni/Özeti Yayınlanmış Bildiriler |
|
|
|
Ecem Özkan, Sevda Gürsakal, “ Türk Devlet Üniversitelerinin Küresel Çaptaki Üniversite Sırasına Göre Akademik Performanslarının Değerlendirilmesi”, XI. International Congress on Social Sciences, China to Adriatic, 8- 10 Kasım 2019, Bursa, Türkiye |
2019 |
|
|
Necmi Gürsakal, Ecem Özkan, Fırat Melih Yılmaz, Deniz Oktay, “Veri Bilim Eğitimi Nasıl Olmalıdır?, 1st International Data Science & Engineering Symposium (IDSES’19), 2-3 Mayıs 2019, Safranbolu, Karabük, Türkiye. |
2019 |
|
|
Ecem Özkan, “Eğitim Sistem Sorunlarının Belirlenmesine Yönelik Bilgi Sistemi Platformu Geliştirme”, 19. Uluslararası Ekonometri, Yöneylem Araştırması ve İstatistik Sempozyumu, Tam Metin Bildiri Kitabı, Yöneylem Araştırması/Operations Research, 17-20 Ekim 2018, s.683-698 |
2018 |
|
|
Makaleler |
|
|
|
Gursakal N., Ozkan E., Yılmaz F. M., Oktay D., “How Sould Data Science Education Be?”, International Journal of Energy Optimization and Engineering (IJEOE), Volume 9, Issue 2, Article 3, p.25-36, DOI: 10.4018/IJEOE.2020040103. |
2020 |
|
|
Özkan E., Sezen H.K., “Toplum için Yöneylem Araştırması: Eğitimin Yönetiminde Sistem Yaklaşımı Uygulaması”, Uludağ Journal of Economy and Society, Bursa Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Cilt/Volume 36, Sayı/Issue 1, 2017, s. 83-109
|
2017 |
|
|
PROJELER |
|
|
|
Araştırmacı Bursa’da yaşayan Suriyeli mültecilerin çalışma koşullarının tespiti ve kayıtdışı istihdamlarının azaltılarak insana yakışır şekilde istihdam edilme oranlarının arttırılması, International Labour Organization (ILO), Bursa, Türkiye |
2018 |
|
|
Web Platformu Geliştiricisi Türk Ortaöğretim Sistem Sorunlarının Belirlenmesine Yönelik Platform Geliştirme: www.egitimsorunlari.org , Bursa, Türkiye |
2017 |
|