Adi Soyadi : Gökhan Senol
Dogum Tarihi : 06.10.1974
Akademik Unvani : Ögretim Görevlisi Doktor
Kurum : Uludag Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü
Iletisim Bilgileri
Isyeri : Uludag Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Görükle
Kampusu 16059 Nilüfer/BURSA
Dahili: 224 29 (41194)
Elektronik Posta : gsenol@uludag.edu.tr
Ögrenim Durumu
Derece Alan Üniversite Yil Tez
Lisans Isletme Uludag Üniversitesi 1998
Isletmelerin Faaliyet
Gelirleri ve Faaliyet
Disi Gelirlerinin
Karsilastirilmasi
Yüksek Lisans Isletme Uludag Üniversitesi 2001
Kisisel Bilgisayar (PC)
Üretiminde Tedarik
Zinciri Yönetimi
Doktora Isletme Uludag Üniversitesi 2008
Entegre Lojistik
Yönetiminde Karar
Destek Sistemleri ve
Bir Uygulama
Yayinlar
Uluslararasi Hakemli Dergilerde Yayinlanan Makaleler
SENOL, Gökhan; ANBAR, Adem; “Alti Sigma ve Finans Sektöründe Alti Sigma Uygulamalari”, Business and
Economics Research Journal, Volume 1, Number 2, April 2010, pp.73-86.
KILIÇ, Serkan; SENOL Gökhan; “Gida Perakendeciliginin Gelisimi ve Gida Perakendeciliginde Rekabeti
Etkileyen Unsurlar”, Isletme ve Ekonomi Arastirmalari Dergisi/Business and Economics Research Journal,
Volume 1, Number 2, April 2010, pp. 45-62.
ALTINTAS, Hakan; KILIÇ, Serkan; SENOL Gökhan; ISIN Feride Bahar; “Strategic Objectives and Competitive
Advantages of Private Label Products: Manufacturers’ Perspective”,International Journal of Retail &
Distribution Management, Vol: 38, No: 10, 2010, pp. 773-788
KILIÇ, Serkan; ÖZDEMIR, Erkan; Senol Gökhan; “Küresel Ekonomik Kriz ve Ev Tekstil Sektörü: Pazarlama Bakis
Açisindan Yöneticilerin Degerlendirmeleri”, PARADOKS Ekonomi, Sosyoloji ve Politika Dergisi, Cilt: 7, Sayi: 1,
Ocak 2011, s. 67-80.
Uluslararasi Bilimsel Toplantilarda Sunulan Ve Bildiri Kitabinda (Proceedings) Basilan Bildiriler
ÇELIKÇAPA, Feray; KASAP, Gülay; SENOL, Gökhan; "A Research of Technology Transfer Effects at Textile
Industry in Bursa", 14th International Conference on Management of Technology IAMOT 2005 Vienna, 2005
SENOL, Gökhan; KASAP, Gülay; BASOGLU, Tolga; "Adapting Technology Management Strategies to Art of
War", 15th International Conference on Management of Technology IAMOT 2006 China, 2006
Yazilan Ulusal ve Uluslararasi Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler
AYDIN, Berna; SENOL, Gökhan; KAYMAZ, Kurtulus; "The Effects of Market Competition and CAM on Use of
Balanced Scorecard" LAP Lambert Academic Publishing AG & Co KG, Germany, ISBN : 9783838396712, 2011
(Monografi)
ÇELIKÇAPA, Feray; Senol, Gökhan, “Üretim Yönetimi”, Ekin Yayinevi, 2015, Bursa
Ulusal Hakemli Dergilerde Yayinlanan Makaleler
ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; “2007-2008 Küresel Ekonomik Krizinin Türkiye’de Reel Sektör Üzerindeki
Etkilerinin Degerlendirilmesi”, Vergi Dünyasi, Yil: 29, Sayi: 343, Mart 2010, s. 172-182.
Ulusal Bilimsel Toplantilarda Sunulan Ve Bildiri Kitabinda Basilan Bildiriler
SENOL, Gökhan; "Tedarik Zinciri Yönetimi Yazilimi", III. Ulusal Üretim Arastirmalari Sempozyumu, 2003, s.425-
431.
SENOL, Gökhan; "Savas Sanati’nin Üretim Stratejilerine Uyarlanmasi I: Temel Stratejiler" IV. Ulusal Üretim
Arastirmalari Sempozyumu, 2004, s. 639-650.
SENOL, Gökhan; "Savas Sanati’nin Üretim Stratejilerine Uyarlanmasi II: Stratejik Konumlanma" IV. Ulusal
Üretim Arastirmalari Sempozyumu, 2004, s. 651-656.
SENOL, Gökhan; "Savas Sanati’nin Üretim Stratejilerine Uyarlanmasi III: Rakip Istihbarat" IV. Ulusal Üretim
Arastirmalari Sempozyumu, 2004, s. 657-661.
ÖZDEMIR, Erkan; SENOL, Gökhan; "KOBI’ler için Üretim-Pazarlama Arayüzünde Ürün Gelistirme", IV. Ulusal
Üretim Arastirmalari Sempozyumu, 2004, s. 711-716.
SENOL Gökhan; GÖNEL, Gökçe; "KOBI'lerdeki Kültürel Degisim ve Kurumsallasma", 1. KOBI'ler ve Verimlilik
Kongresi, 2004
Diger Yayinlar
ÇELIKÇAPA, Feray; SENOL Gökhan; "Kisisel Bilgisayar (PC) Üretiminde Tedarikçi Seçimi", Isletmelerde Çagdas
Yaklasimlar (Ed: Prof.Dr. Zeyyat Sabuncuoglu, Ezgi Kitabevi, Bursa, 2002, s.167-176 (2002 yilinda düzenlenen
II. II.Ulusal Üretim Arastirmalari Sempozyumu'nda bildiri olarak sunulmustur.)
SENOL, Gökhan; "Is Degerlemesinden Performans Degerlemesine Geçis", Is Güç Endüstri Iliskileri ve Insan
Kaynaklari Dergisi, Cilt:5 sayi: 1, www.isguc.org, 2003
ÇELIKÇAPA, Sermet; SENOL Gökhan; "Küçük Ölçekli Fermente ve Distile Alkollü Içecek Üretimi", TMMOB
Kimya Mühendisleri Odasi Bülteni, Yil : 1, Sayi : 1, 2004
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi I: Alacaklarin Yönetimi, BTSO
Iletisim ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi II: Basit Satis Teknikleri, BTSO
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi III: Indirim Stratejisi, BTSO Iletisim
ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi IV: Internet Sitesinin
Hazirlanmasinda Püf Noktalar, BTSO Iletisim ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi V: Müsteri Bagliligi Yaratmak, BTSO
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi VI: Müsteri Vitrini Nasil Görmek
Ister? , BTSO Iletisim ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi VII: Pazarlikla Basa Çikmak, BTSO
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi VIII: Stok Yönetimi, BTSO Iletisim
ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi IX: Ürün Maliyetlemesi, BTSO
ÇELIKÇAPA, Feray; ANBAR, Adem; SENOL, Gökhan; Tüccarin El Kitabi Serisi X: Nakit Yönetimi, BTSO Iletisim ve
Halkla Iliskiler Müdürlügü, Bursa, Kasim 2007.
SENOL, Gökhan, "Kaos ve Lojistik", Hürriyet Gazetesi Bursa Lojistik Eki, Köse Yazisi, 4 Mayis 2011
SENOL, Gökhan; "Ekonomiye Yeni Bir Bakis Açisi: Askeri Perspektif", Poster, Uludag Üniversitesi,
Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri, 2012
Projeler
Uludag Üniversitesi BTSO isbirligi ile Prof. Dr. Sait Kaygusuz tarafindan yürütülen Bursa Sanayi Endeksi Projesi
Idari Görevler
Uludag Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Bülteni Editörlügü
Ödüller
Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi'nin düzenledigi "En Iyi Girisim Fikri" yarismasi birincigi (2004)
Verilen Dersler (Son Iki Yil)
Lisans
Akademik Yil Dönem Dersin Adi Haftalik
Ders Saati
Ders Süresi
(Hafta) Kurum
2014-2015
Güz
Tedarik Zinciri Yönetimi 3 14 Uludag Üniversitesi
Girisimcilik Temelleri 3 14 Uludag Üniversitesi
Isletme 2 14 Uludag Üniversitesi
Ilkbahar