2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİN ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI
 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİN ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Hemşirelik bölümüne yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerin oryantasyon eğitimi Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Komisyonu tarafından düzenlendi.

Oryantasyon eğitim programı, 30.09.2024 tarihinde 13:00-17:00 saatleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Binası Polis Memuru İbrahim Akın Salonu’nda Bölüme yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri, Fakülte ve Hemşirelik Bölümü yöneticileri ve akademik personelin katılımıyla yüz yüze yapıldı. Programa, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman AKANSEL’in açılış konuşmalarıyla başlandı. Açılış konuşmalarının ardından program, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman AKANSEL’in “Bölüm Tanıtımı ve Bilgilendirme (HEPDAK-YÖKAK)” sunumu ve Komisyon üyesi Öğr. Gör. Dr. Aylin PALLOŞ’un oryantasyon eğitim sunumuyla devam etti. Sunumda öğrencilerin üniversite, fakülte ve bölüme uyum sağlaması kapsamında; bölümün ve kalite süreçlerinin tanıtımı, eğitim-öğretim süreçleri, bölümdeki akademik/idari personelin tanıtımı, gelişim fırsatları ve bilimsel-sosyal faaliyetler hakkında bilgilere yer verildi.  Sunumların ardından program,  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nursel VATANSEVER’in “Eğitim-Öğretim Sistemi ve Mevzuatlar” ve Komisyon Başkanı Doç. Dr. Dilek YILMAZ’ın “Hemşirenin Rol ve Sorumlulukları” sunumuyla son buldu.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman AKANSEL, programın düzenlenmesindeki emekleri için Hemşirelik Bölüm Oryantasyon Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Dilek YILMAZ’a ve Komisyon üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Hülya YILMAZ’a, Öğr. Gör. Dr. Aylin PALLOŞ’a ve 4. Sınıf Hemşirelik Bölümü Öğrenci temsilcisi Ömer DEMİR’e teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Eki-2024]

Haber Görüntüleme : [123]