2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI
 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİN ORYANTASYON EĞİTİMİ TAMAMLANDI

 

Hemşirelik bölümüne yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerin oryantasyon eğitimleri Hemşirelik Bölümü Oryantasyon Komisyonu tarafından 29.09.2023 ve 02.10.2023 tarihlerinde iki farklı günde iki bölüm şeklinde düzenlendi. Programın ilk bölümü, 29.09.2023 tarihinde 09:30-12:00 saatleri arasında online Microsoft Teams programı üzerinden “Bölüm tanıtımı ve bilgilendirme (HEPDAK-YÖKAK), eğitim öğretim sistemi ve mevzuatlar, hemşirenin rol ve sorumlulukları” konularına yer verilerek gerçekleşti.

Programın ikinci bölümü 02.10.2023 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkez Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonu’nda Bölüme yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri, Fakülte ve Hemşirelik Bölümü yöneticileri ve akademik personelin katılımıyla yüz yüze yapıldı. Programa Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Akansel ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nursel Vatansever’in açılış konuşmalarıyla başlandı. Program, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Akansel’in oryantasyon eğitimi programına daha önceki dönemlerde destek olan öğretim elemanlarına teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından, Komisyon üyesi Öğr. Gör. Dr. Aylin Palloş’un oryantasyon eğitim sunumuyla devam etti. Sunumda; öğrencilerin üniversite, fakülte ve bölüme uyum sağlaması kapsamında, bölümdeki akademik/idari personelin tanıtımı,  eğitim-öğretim süreçleri, gelişim fırsatları ve bilimsel-sosyal faaliyetler bilgilerine yer verildi. 

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Akansel, programın düzenlenmesindeki emekleri için Hemşirelik Bölüm Oryantasyon Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Dilek Yılmaz’a ve Komisyon üyeleri Öğr. Gör. Dr. Gonca Buran’a, Öğr. Gör. Dr. Aylin Palloş’a, Öğr. Gör. Semra Sürenler’e ve 3. Sınıf Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Ömer Demir’e teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [09-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [751]