7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Başarı İle Tamamlandı
 7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Başarı İle Tamamlandı

7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Başarı İle Tamamlandı… 08.09.2023

 

06-08 Eylül 2023 arasında Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı tamamlandı.

Çalıştay programı dahilinde, Ülkemizin çeşitli bölgelerinden katılım gösteren öğretim üyelerimiz ve meslektaşlarımızın yer aldığı, İç Hastalıkları Hemşireliği Dersinin Öğrenim Kazanımları” , İç Hastalıkları Hemşireliği Dersinin Ders Planı”, “İç Hastalıkları Hemşireliğinin Lisans Programına Seçmeli Ders Önerileri”, ”İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminde Öğretim Yöntemleri”, “İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminde Laboratuvar ve Klinik Uygulama”, “İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminde Teorik Ders Değerlendirme” ve “İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitiminde Uygulama Değerlendirme” adı altında 7 çalışma grubu oluşturuldu. Toplam 120 üyeden oluşan çalışma grupları, çalıştay öncesi yaptıkları 22 toplantı ile ön hazırlıklarını tamamladı. Üç gün süren ve 12 oturumun yer aldığı programda İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi içeriğinin güncellenmesi ve kalitesinin artırılmasına yönelik öneriler tartışıldı. Çalıştay raporu daha sonraki günlerde web sayfamızdan paylaşılacaktır.

8. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı’nın Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından yapılmasına karar verilmiştir.

Çalıştayın gerçekleşmesine destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’a;

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu’na;

Çalıştayın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde oturum başkanı, davetli konuşmacı, çalışma grubu başkanı olarak görev alan ve önemli katkılar sunan Çok Değerli Öğretim Üyelerine;

Çalıştay gruplarında yer alan çalışma grubu üyelerine ve tüm katılımcılarımıza;

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

7. İç Hastalıkları Hemşireliği Eğitimi Çalıştayı Düzenleme Kurulu

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Eyl-2023]

Haber Görüntüleme : [577]