23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği intörnlük öğrencileri ve öğretim elemanlarının destekleriyle Üniversitemizin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (SUAM) 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerimiz çocuklar için hazırladıkları hediyeleri Çocuk Klinikleri 1-2 ve Çocuk Cerrahi Kliniklerinde tedavi gören çocuklara hediye etti.  Öğrencilerimizi kostüm içerisinde gören çocuklar ve aileleri, öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla anı fotoğrafı çektirdiler. Etkinliğin sonunda bu özel günün düzenlenmesini sağlayan Hemşirelik Bölümü öğrencilerine ve destek veren Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı başta olmak üzere öğretim üyelerine ve klinik hemşirelerine teşekkür edilerek program sonlandırıldı.

Etkinliğe Katkı Verenler

Öğretim elemanları: Prof. Dr. Nurcan Özyazıcıoğlu, Öğr. Gör. Semra Sürenler,  Araş. Gör. Dr. Ayla İrem Aydın

Hemşireler: Çocuk Klinikleri 1-2’de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Sorumlu Hemşiresi Uzman Hemşire Yüksel Karademirler,  Çocuk Cerrahi Kliniği Sorumlu Hemşiresi Naciye Koyuncu

Öğrenciler: Nouman Chasan, Çiğdem Uzun, Eren Cin, Işılay Yaman

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [646]