BUÜ Devlet Konservatuvarı, CAKA 2019 Kış Okulu’na ev sahipliği yaptı

Bursa’da üçüncüsü düzenlenen CAKA (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) Kış Okulu 27 Ocak – 03 Şubat tarihlerinde arasında BUÜ Devlet Konservatuvarı’nda gerçekleştirildi.

Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen 70 öğrenci ustalık sınıfları, bireysel dersler, orkestra çalışmaları, seminerler ve konserlerle dolu bir haftalık zorlu çalışma sürecinin ardından 03 Şubat Pazar günü yapılan Kapanış Konseri’yle CAKA Kış Okulu Katılım Sertifikaları’nı almaya hak kazandılar.

CAKA’nın uluslararası düzeyde bir eğitim projesi olduğunu aktaran Prof. Dr. Cihat Aşkın, bu projenin ilk çalışmalarının yapıldığı yerin BUÜ Devlet Konservatuvarı olduğunu belirtti. CAKA 2019 Kış Okulu’nun bugüne kadar en geniş kapsamlı etkinlikleri olduğunu söyleyen Aşkın, Bursa Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na ev sahipliği için, Osmangazi Belediyesi’ne de destekleri için teşekkür etti.

Haber Tarihi : [08-Şub-2019]