Prof. Dr. Bilgin’e Avrupa Havayolu Yönetimi Derneği’nden diploma

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Hülya Bilgin, havayolu yönetimi konusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle Avrupa Havayolu Yönetimi Derneği tarafından uluslararası EAMS Fellow diploması ile ödüllendirildi.

BUÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hülya Bilgin, akademik yaşamı boyunca havayolu yönetimi (airway management) konusunda uluslararası ve ulusal ölçekli yaptığı çalışmalar, uygulamalar, eğitim faaliyetleri ve hasta bakımına gösterdiği özenin yanı sıra, yaptığı liderlik ile konuya dikkat çekilmesini sağladığı için Avrupa Havayolu Yönetimi Derneği (European Airway management Society-EAMS) tarafından uluslararası tanınırlığı olan EAMS  Fellow (FEAMS) diplomasını almaya hak kazandı. Prof. Dr. Bilgin’e ayrıca plaket takdimi de gerçekleştirildi.

BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya’nın makamında ağırladığı Prof. Dr. Bilgin, kendisine bu konuda destek veren herkese teşekkür etti. Bilgin; “Asistanlığım döneminde bir klinik çalışma vererek beni yönlendiren BUÜTF emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Gürayten Özyurt başta olmak üzere, daha sonra beni destekleyen tüm hocalarıma, meslektaşlarıma ve bu süreçteki desteklerinden dolayı Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü ile Tıp Fakültesi Dekanlığı'na teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya da yaptığı başarılı çalışmalar ve aldığı diploma nedeniyle Prof. Dr. Hülya Bilgin’i tebrik etti. Dekan Kaya, fakülte yönetimi olarak akademisyenlerin yapacakları tüm projelere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [12-Ara-2018]

Haber Görüntüleme : 2.800 - 0