Şampiyonlardan yeni dekana hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Wushu Federasyonu Budokaido Kyokushin Karate Bursa İl Temsilciliği tarafından yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma İl Şampiyonası ve Türkiye İl Seçmeleri müsabakasında derece alan öğrenciler göreve yeni atanan Bursa Uludağ Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli’ye hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Ziyarete TDV BTSO Yurdu idarecileri ve kulüp yöneticileri katıldı. Kulüp Başkanı, TDV BTSO Yurt Spor Koordinatörü ve Türk Milli Takım Antrenörü Kemal Sevmez, kulüpte yürüttükleri faaliyetler hakkında yeni Dekan Kemikli’ye bilgiler aktardı.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kemikli ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Dekan Kemikli; “Türkiye Wushu Federasyonu Budokaido Kyokushin Karate Bursa İl Temsilciliği tarafından yapılan 10 Kasım Atatürk’ü Anma İl Şampiyonası ve Türkiye İl Seçmeleri müsabakasında derece alan öğrencilerimizi kutluyoruz. Başarılarının devamını bekliyoruz. Dekanlık olarak her türlü maddi manevi desteği vermeye hazırız” dedi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma İl Şampiyonası ve Türkiye İl Seçmeleri müsabakasında yarışan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi sporcularından Nowroz Baratov altın madalya (Azerbaycan), Murat Comayev altın madalya (Karaçay / Rusya), İslam Botcahev altın madalya (Kırım / Rusya), Mustafa Abliazov altın madalya (Kırım / Rusya), Madiar Macanor gümüş madalya  (Kazakistan), Yavuz Şaş gümüş madalya (Türkiye), Hüseyin Ünver gümüş madalya (Türkiye) kazandı. Öte yandan öğrenciler takım halinde de üçüncülük kupası elde etti.

Haber Tarihi : [22-Kas-2018]