Ziraat mühendisi adaylarına oryantasyon eğitimi

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi, yeni öğrencilerini ağırladı. Öğrencilere fakültede verilen eğitimler ve diğer imkanlar hakkında oryantasyon verildi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Bilgili, Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu, Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Ak, Tarım ve Orman Bakanlığı Bursa İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, fakülte yöneticileri, akademisyenler ve mezunların katıldığı etkinlikte öğrencilere fakülte, bölümler ve diğer imkânlar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Ziraat Fakültesi kampüs alanında ve amfilerde verilen eğitimlere birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra üst sınıflardan da öğrenciler eşlik etti. Öğrencilere; eğitim öğretim faaliyetleri, ders plan ve programları, sınav takvimi, UKEY, öğrenci otomasyonu, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları, burslar, staj, sosyal ve kültürel faaliyetler, öğrenci toplulukları ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgi verildi. Tüm öğrencilerin ilgi ile dinledikleri sunumlarda çok sayıda soru cevaplandı. Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyen Dekan Bilgili, bilgilendirme çalışmalarının yıl boyu devam edeceğini belirtti.

Çeşitli ikramların yapıldığı programın sonunda öğrenciler ve akademisyenler tarafından katılımcılara kısa bir müzik dinletisi de gerçekleştirildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Eki-2018]

Haber Görüntüleme : 2.711 - 0