Uludağ Üniversitesi Kurumsal Masatenisi B Takımı süper lige çıktı

 

Birinci Lig’de mücadele Uludağ Üniversitesi Kurumsal Masatenisi B Takımı 15 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile topladığı 31 puanla diğer iki takımla aynı puan almasına karşın averajla üçüncü oldu ve süper lige çıkmaya hak kazandı.

Uludağ Üniversitesi, Bursa Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen  kurumlar ligine A ve B takımı olmak üzere iki takımla katıldı. Süper Lig ve Birinci Lig olmak üzere iki grupta oynanan oyunlara, Doç. Dr. Bilal Bağbancı (A takım kaptanı), Dr. Öğrt. Üyesi Engin Sağdilek ve Ozan Yılmaz’dan oluşan A takımı Süper Lig’de; Dr. Öğrt. Üyesi Selim Tüzüntürk (B takım kaptanı), Umut Becene, Selahattin Çiftçi, Alper Günel ve Okan Küçük’ten oluşan B takımı ise Birinci Lig’de mücadele etti.  Süper Lig’de toplam 13 takım, Birinci Lig’de ise toplam 17 takım mücadele etti.

Birinci Lig’de mücadele eden Uludağ Üniversitesi Kurumsal Masatenisi B Takımı 15 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile topladığı 31 puanla diğer iki takımla aynı puan almasına karşın, averajla üçüncü oldu ve Süper Lige çıkmaya hak kazandı. Uludağ Üniversitesi Kurumsal Masatenisi B Takımı önümüzdeki 2018-2019 sezonunda Süper Ligde mücadele verecek.

2017-2018 sezonu kurumlar ligi Bosch Evi’nde verilen kapanış yemeği ve ödül töreni ile sona erdi.  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-May-2018]

Haber Görüntüleme : 4.119 - 0