Konservatuvar’ın 20. kuruluş yıldönümünde büyük konser

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, kuruluşunun 20. Yıldönümünde büyük bir konsere hazırlanıyor.

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve öğrencileri, kuruluş yıldönümü nedeniyle Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile aynı sahneyi paylaşacak.

İleriki yıllarda Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’nın ve Türkiye’deki sanat yaşamının birer parçası olarak ülkemizin kültür sanat seviyesini daha ilerilere taşıyacak olan Konservatuvar öğrencileri,  bu ortak konserle performanslarını müzik dünyasına sergileyecek.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de gerçekleşecek konseri, her iki kurumda da görev yapan şef Dağhan Doğu yönetecek.

Esen Kıvrak (keman) ve Başar Can Kıvrak’ın (piyano) solist olarak yer aldığı konserde, F. Mendelsshon’dan “İkili konçerto”, D. Şostakoviç’ten “Senfoni No.5” adlı eserler seslendirilecek.

Haber Tarihi : [17-Nis-2018]