Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif'ten Uludağ Üniversitesi’ne ziyaret

Gümülcine’nin seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif,  Batı Trakya Türkleri ve Müslüman soydaşlarla ilgili bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği Bursa’da, Uludağ Üniversitesi’ni de ziyaret etti.

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enver Uysal ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru’yu makamında ziyaret eden Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya’dan gelerek Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin memnuniyetini ifade etti.

Dostlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü İbrahim Şerif, Rektör ve Yardımcılarını Gümülcine’ye davet  etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru da, Müftü Şerif’i Uludağ Üniversitesi’nde görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, fırsat buldukları en kısa zamanda Gümülcine’yi ziyaret edeceklerini söyledi.

Haber Tarihi : [23-Şub-2018]