Orhangazi Asil Çelik MYO’dan örnek proje

 

Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu, öğrencilerinin iş hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilmesi için okul tarihinde ilk kez Kariyer Günleri programı düzenledi. Gemlik İŞKUR Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik sayesinde öğrenciler mezuniyet sonrasındaki kariyer planlamaları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu tarafından ilk defa düzenlenen Kariyer Günleri başladı. Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asil Çelik Meslek Yüksek Okulu ile Gemlik İŞKUR Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Kariyer Günleri’nin ilk gününde Sirena Marine İK Müdürü Mustafa Zafer Ocak, Orhangazi MYO öğrencilerine işe alım süreçlerinde nelere dikkat edileceği konusunda bilgiler sundu. Gemlik İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Muhammet Lütfü Emre ise İŞKUR’un faaliyetlerinden, başarılı CV’nin nasıl hazırlanacağına kadar ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Emre ayrıca işverenlerin nasıl bir eleman aradığı ile de öğrencilere bilgiler aktardı.

ÖĞRENCİLER İŞ HAYATINA DAHA ERKEN ADAPTE OLACAK

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Orhangazi Asil Çelik MYO Müdürü Prof. Dr. Birol Taş, Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve iş hayatına uyum sağlamaları açısından yeni etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini açıkladı. Orhangazi MYO tarihinde ilk kez düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde kendilerine sağladıkları iş birliği imkanları için Orhangazi İŞKUR Müdürlüğü’ne de teşekkür eden Prof. Dr. Birol Taş, bu tarz etkinlikler sayesinde öğrencilerin mezuniyet sonrası iş hayatına daha çabuk adapte olmalarını hedeflediklerini vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Şub-2018]

Haber Görüntüleme : 2.494 - 0