Bursaspor’un olmadığı program iptal edildi

Bursaspor’un temsil edilmediği program Rektör Ulcay tarafından iptal edildi. Yazılı bir açıklama yayınlayan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, organizasyonun Gençlik ve Spor Bakanlığı ile üniversitedeki alt birimler tarafından görüşüldüğünü ve kendisinin bu programdan haberdar edilmediğini vurguladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’dan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın üniversitede düzenlemek için başvuruda bulunduğu ve eski milli futbolcuların katılacağı ‘Fair Play Ruhu, Omuz Omuza’ organizasyonunun iptal edildiği açıklaması geldi. Kendisinin bu etkinlikten haberdar edilmediğini ve duyar duymaz programı iptal ettiğini kaydeden Rektör Yusuf Ulcay, açıklamasında şöyle konuştu: “Bir Bursaspor taraftarı olarak, şahsımın kesinlikle haberi olmadan üniversitede gerçekleştirilmesi planlanan Fair Play Ruhu, Omuz Omuz’a adlı etkinliği duyar duymaz iptal ettim. Türkiye’nin 5. Şampiyonu unvanına sahip Bursasporumuz’un temsil edilmediği bir etkinliğin Bursa’da ve hatta üniversitede gerçekleştirilmesini uygun bulmadığımı bir kez daha tüm kamuoyuna buradan duyurmak istiyorum. Büyük Bursasporumuz’dan ve kıymetli taraftarımızdan alt birimlerimizin yaptığı bu koordinasyonsuz organizasyon nedeniyle üniversitem adına özür diliyorum.”

Haber Tarihi : [03-Şub-2018]