Uludağ Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 1. Lig’de

 

Uludağ Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Üniversiteler 2. Lig Voleybol müsabakalarında grup 1.si olarak bir üst lige çıktı. Turnuvada mücadele eden UÜ Bayan Voleybol Takımı ise grubunu 3. sırada tamamladı.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde 28 Kasım-02 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler 2. Lig Voleybol müsabakalarına Uludağ Üniversitesi damga vurdu. Bayan ve erkek takımlarının ayrı ayrı yarıştığı müsabakalar sonucunda UÜ Bayan Voleybol Takımı, aldığı başarılı skorlar ile 3.lük elde ederken, UÜ Erkek Voleybol Takımı tüm rakiplerini geride bıraktı ve ilk sırada yer alarak Türkiye Üniversiteler 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Öğretim Görevlisi Faruk Korkmaz’ın antrenörlüğünü yaptığı voleybol takımları şu isimlerden oluşuyor:

Erkek Voleybol Takımı; Sefa Çelebi, Erdoğan Erdal, Selman Çalışkan, Emirhan Ulutaş, Mustafa Dursun, Bahtiyar Dede, Berkay Güler, Yılmaz Alp, Sercan Tabak, Sami Kaplan, Hasan Hüseyin Durtuluk ve Mustafa Cem Tetik.

Kız Voleybol Takımı; Sinem Karakaya, Eslem Gökçek, Miray Gürler, Bahar Göksel, Şevval Pervane, Zeynep Pakkaya, Aycan Türkmen, Esra Yeleser, Elif Çobancı, Büşra Tekin, Buse Gül Cümen ve Özüm Öztoprak.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : 3.964 - 0