Alman Dili öğrencileri Innsbruck Üniversitesi’nde

 

 

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri, uzun süredir başarılı bir şekilde yürütülen Secondos değişim programı kapsamında, Avusturya Innsbruck Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Secondos Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Uysal’ın da eşlik ettiği ziyarette 15 öğrenci yer aldı.

Innsbruck Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisinde karşılanan Uludağ Üniversitesi öğrencilerine, önceki Rektör Yardımcısı ve Secondos Programının kurucusu Prof. Dr. Margret Friedrich (Initiatorin des Secondos Programms), Prof. Dr. Heike Ortner (Partnerschaftsbeauftragte Secondos),  Mag. Bianca Gegenburger (Vizerektorat Lehre und Studierende) ve Dr. Mathias Schennach (Büro für Internationale Beziehungen) ve Ofis çalışanlarının katılımı ile hoş geldiniz toplantısı düzenledi.

Uludağ Üniversitesi öğrencileri ise Germanistik Bölümünde değişim programlarıyla gelmeyi düşünen Avusturyalı öğrencilere Uludağ Üniversitesi’ni tanıtan sunum yaptı. Öğrenciler ayrıca, derslere katılıp Innsbruck Üniversitesi ve Avusturya Eğitim Sistemi konusunda bilgi edindi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : 3.026 - 0