İnci Çayırlı ile Türkü’den Tango’ya keyifli yolculuk

Uludağ Üniversitesi Türk Müziği Korosu, Şef Süveyda Çolakoğlu yönetiminde unutulmaz bir konser gerçekleştirdi. Konserin onur konuğu Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Türk Sanat Müziği Korusu’nun seslendirdiği şarkılarla başlayan gecede İnci Çayırlı hayatındaki önemli anıları paylaştı ve söylenen şarkılara eşlik etti. Devlet Sanatçısı Kutlu Payaslı ve İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Haki Numanoğlu da konseri izlemeye gelen konuklar arasında yer aldı. Konuk sanatçılar bir ara seyircilerin isteği üzerine koroya geçerek İnci Çayırlı şefliğinde koro ile birlikte şarkılara eşlik etti.

Gecenin sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı’ya katılımlarından dolayı Uludağ Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu tarafından çiçek takdim edildi.

Haber Tarihi : [22-Kas-2017]