Ulu Önder, Uludağ Üniversitesi'nde anıldı

Uludağ Üniversitesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü nedeniyle anma töreni gerçekleştirdi. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene yüzlerce üniversite akademisyen, personel ve öğrenci katıldı.

İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan tören, Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce’nin anıta çelenk koyması ve saygı duruşu ile sona erdi. UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın da istirahatli olmasına rağmen yer aldığı törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Hockenberger, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, akademisyenler, idari personel ve yüzlerce öğrenci hazır bulundu.

Açılış konuşmasının Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası çerçevesinde çeşitli programlar gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : [10-Kas-2017]