Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

Birinci sınıf öğrencilerine "belletmen"lerden ücretsiz ders takviyesi

Haber Tarihi : 07-11-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi, öğrencilerin başarılarını arttırmak amacıyla ders dışı saatlerde “belletmen” uygulamasını  başlattı.

Fen Edebiyat Fakültesi’nde fizik, kimya ve matematik bölümlerinde yükseklisans yapan öğrenciler, lisans birinci sınıf öğrencilerine ders dışı zamanlarda destek verecek.

Sözkonusu üç alanda eğitimine takviye almak isteyen lisans öğrencileri, http://belletmen.uludag.edu.tr/ adresinden giriş yapıp, belletmenin çalışma saatlerine bakarak randevu alacak. Belletmen de randevuyu onayladığı takdirde Fen Edebiyat Fakültesi Fen Bilimleri Binasının birinci katındaki çalışma salonunda lisans öğrencisine yardımcı olacak. Üniversite’nin farklı birimlerinde eğitim gören tüm ön lisans, lisans öğrencilerinin yararlanabileceği belletmen uygulaması için hiçbir ücret alınmayacak.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)