Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

Karacabey MYO’dan sınav başarısını arttırma yolları

Haber Tarihi : 03-11-2017
Uludağ Üniversitesi

Karacabey Meslek Yüksekokulu yönetimi, öğrencilerine sınav zamanında ücretsiz çorba ikramı gerçekleştiriyor.

Karacabey MYO’da, sınav zamanında stresli bir döneme giren öğrenciler için sabahları ücretsiz çorba ikramına başladı. Sınav döneminde öğrencilerin dengeli ve düzenli beslenmeyi ihmal ettiğini söyleyen MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar; “Öğrencilerimizin sabah kahvaltı yapmadan aç karnına girdikleri sınavlarda başarısız olduklarını gözlemliyoruz. Özellikle sınav döneminde tüm öğrencilerimizin biraz daha yoğun ve stresli bir dönem geçirdiğini biliyoruz. Okul yönetimi olarak bu dönemi sıkıntısız atlatabilmeleri için ufak bir katkıda bulunmak istedik. Bu dönemde onların en azından hızlı ve sağlıklı bir kahvaltı yapabilmeleri için çorba ikramında bulunuyoruz.” dedi.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)