Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

Rektör Ulcay’ın sağlık durumu hakkında açıklama

Haber Tarihi : 26-10-2017
Uludağ Üniversitesi

Bugün sabah saatlerinde yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’nde tetkikleri yapılan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bypass ameliyatı oldu. Operasyonu başarılı geçen Rektör Yusuf Ulcay’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

Gerçekleştirilen operasyon hakkında açıklama yapan UÜ Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer; “Sayın Rektörümüz sabah saatlerinde rahatsızlığı sebebiyle Tıp Fakültesi Hastanesinde müşahede altına alınarak tahlil ve tetkikleri yapıldı. Koroner anjiyografi sonrasında yapılan tespitle kalp damarlarını besleyen tıkanıklık nedeniyle açık kalp ameliyatı kararı alındı. Kalbin dört damarına koroner bypass ameliyatı gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonun ardından Sayın Rektörümüzün yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor” dedi.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)