Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

Uludağ Üniversitesi’nde ödüllü kısa filmler geçidi

Haber Tarihi : 13-10-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu’nun Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlediği “4.Ödüllü Kısa Film Gecesi”, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Yoğun katılım nedeniyle tüm salonun dolduğu gecede, saygın festivallerde en iyi film ödülü de almış animasyon ve kısa filmler öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Geleneksel hale gelen “Ödüllü Kısa Film Gecesi”nde kısa film dünyasının eğlenceli, etkileyici, dramatik ve şaşırtıcı örneklerinden oluşan bir seçkiyle gerçekleşen gösterimde öğrenciler, Cannes Film Festivali’nde en iyi kısa film ödülü kazanmış Timecode; Goya Film Festivali’nde en iyi kısa animasyon film ödülü kazanmış Alike; en iyi kısa film Oscar adayı Bon Voyoge; çeşitli festivallerden 11 ödül kazanmış Fragile Storm gibi son yılların öne çıkan kısa filmleri izleme imkânı buldu. Toplamda 15 kısa filmin gösterildiği gece, alkışlar eşliğinde sona erdi.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)