Uludağ Üniversitesi’nden meraklılarına binicilik eğitimi

 

Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu, at binmeyi öğrenmek veya kendisini bu alanda geliştirmek isteyenler için binicilik kursu açıyor. Ekim ayında başlayacak olan eğitimler için müracaatlar alınmaya başlandı.

Binicilik sporu, dünyanın en eski uğraşlarından birisi olarak kabul ediliyor. Günümüzde de insanlar bu alana özel ilgi duyuyor. Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli MYO, gelen talepler üzerine binicilik kursu düzenliyor. Öğretim Görevlisi Sercan Koray Yendim tarafından verilecek olan kurslarda temel binicilik üzerine eğitimler düzenlenecek. Ekim ayında MYO bünyesindeki atlarla yapılacak eğitimlere ön talepler toplanmaya başlandı.

At binmeye meraklı veya kendisini bu alanda geliştirmek isteyen herkesi kurslara beklediklerini açıklayan Öğretim Görevlisi Sercan Koray Yendim, Ekim ayında yapılacak eğitimlerde temel binicilik dersleri ve atlar hakkında bilinmesi gereken önemli bilgileri paylaşacaklarını vurguladı. Kursiyerler için özel gün veya saat uygulaması da yapabileceklerini sözlerine ekleyen Yendim, eğitimlerin MYO bünyesindeki at çiftliğinde verileceğini aktardı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Eyl-2017]

Haber Görüntüleme : 4.429 - 0