Personel

Uludağ Üniversiteli olmanın ilk yolu: ORYANTASYON GÜNLERİ

Haber Tarihi : 06-09-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi, bu yıl eğitim öğretime yeni başlayacak yaklaşık 12 bin öğrencisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, 7 ve 8 Eylül günlerinde Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yeni gelen öğrenciler için Oryantasyon Günleri adı altında Üniversiteyi tanıtan ve öğrencileri aydınlatmayı amaçlayan bir etkinlik gerçekleştirecek.

Oryantasyon günleri kapsamında yeni öğrencilere akademik, sosyal ve fiziki yönleriyle Uludağ Üniversitesi’nin tanıtımı yapılacak.

Gerçekleştirilecek sosyal etkinlikler çerçevesinde birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak olan öğrencilere, öğrenci kulüpleri, faaliyetleri ve üniversite hayatları boyunca gereksinim duyacakları sosyal yaşam alanları ve hizmetler konusunda bilgi verilecek.

Oryantasyon günlerinde, öğrenci kulüpleri de stant açarak yeni öğrencilerle tanışacak.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)