Personel

Uludağ Üniversitesi çalışanları bayramlaştı

Haber Tarihi : 25-08-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi çalışanları, Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Mehmet Yüce, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Hockenberger ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala, öğretim üyeleri ve çalışanlar katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bayramlaşmadan önce yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutladığını ve iyi bir tatil dilediğini belirtti. Uludağ Üniversitesi’nin 3. nesil hedeflerine ulaşmada yapılması gerekenleri ve yapılanları özetleyen Rektör Prof. Dr. Ulcay,  disiplinlerarası ekiple proje yapmanın ve nitelikli dergilerde atıf almanın önemine dikkat çekti.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)