Özalp’e hayırlı olsun ziyareti

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atadığı Doç. Dr. R. Gözde Özalp’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yüce, Prof. Dr. Aslı Hockenberger ve Prof. Dr. Eray Alper de eşlik etti. Yeni atama ile Mennan Pasinli MYO’daki çalışma ve projelerin daha hızlı ilerleyeceğini inandığını söyleyen Rektör Yusuf Ulcay, yönetim olarak ellerinden gelen desteği vereceklerinin de altını çizdi.

Kendisini ve ekibini bu göreve uygun görmesinden dolayı Rektör Yusuf Ulcay’a teşekkür eden Mennan Pasinli MYO Müdürü Doç. Dr. Gözde Özalp ise yeni dönemde okulun kalkınması ve kaliteli eğitim vermesi için yoğun bir çalışma temposu başlatacaklarını vurguladı.

Haber Tarihi : [10-Ağu-2017]