Uludağ Üniversitesi bayramlaştı

 

Uludağ Üniversitesi çalışanları, Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Rektör Vekili Prof. Dr. Eray Alper, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Yüce, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala, öğretim üyeleri ve çalışanlar katıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Eray Alper, bayramlaşmadan önce yaptığı konuşmada, Rektör Yusuf Ulcay adına herkesin bayramını kutladığını ve iyi bir tatil dilediğini belirtti.

Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Yüce de konuşmasında, tüm çalışanların Ramazan Bayramını kutlayarak, ülkemizin kritik günlerden geçtiğini ve bugünlerin birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günler olduğunu söyledi.

Bu kritik günlerden geçerken toplum olarak önyargılardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Yüce, birbirimizi özellikle böyle bayram günlerinde kardeşçe kucaklayarak kırgınlıkları sona erdirmemiz gerektiğini ifade etti.

Uludağ Üniversitesi yönetiminin planlamış olduğu bazı yatırımların Ramazan Bayramı sonrasında başlayacağını ve Görükle Kampüsünün şantiyeye döneceğini belirten Prof. Dr. Mehmet Yüce, bu süreçte yaşanabilecek olası sıkıntılar için de tüm çalışanlardan, öğrencilerden ve Bursalılardan hoşgörü beklediklerini dile getirdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Haz-2017]

Haber Görüntüleme : 3.612 - 0