Sosyal Bilimler MYO ailesi geleneksel iftarda bir araya geldi

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve çalışanları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikri Pala tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeğine okulda çalışan tüm personel ve aileleri katıldı. İftar sonrası katılımcılara kısa bir konuşma yapan Müdür Fikri Pala; “Artık geleneksel hale gelen bir organizasyonumuz var. Yan yana çalıştığımız iş arkadaşlarımız ile ailelerimiz ve çocuklarımızın da katıldığı güzel bir etkinlikte bir araya geliyoruz. Hep birlikte iftarımızı açıyoruz ve elimizden geldiğince keyifli zaman geçirmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı bereket, paylaşma ve güzellikler ayı olarak geldi. Bizler de her yıl tüm çalışanlarımızla birlikte bu imkânlardan faydalanmaya çalışıyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yemeğe Bursa Emlakçılar Odası, Serbest Mali Müşavirler Odası, Diş Hekimleri Odası, siyasi parti ile çeşitli dernek ve vakıf temsilcileri de katılım gösterdi. Misafirler iftar yemeğinin ardından Sosyal Bilimler öğrencilerinin söylediği şarkılar eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Haz-2017]

Haber Görüntüleme : 3.061 - 0