Sosyal Bilimler MYO’ya ISO 9001:2015 KYS belgesi

Uludağ Üniversitesi’nin meslek yüksekokullarında başlattığı kalite çalışmaları meyvesini vermeye başladı.

Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yaklaşık bir yıldır yürütülen kalite çalışmaları sonuç verdi. Kurumun tüm birimlerindeki faaliyetlerde kalite ve iyileştirmeyi hedefleyen bir yönetim uygulamasının yerleşmesini sağlamaya yönelik çalışmalar TSE yetkililerince denetlenip değerlendirildi.

Kalite ekibinin sistemli çalışmaları, akademik ve idari personelin desteği sonucunda yapılan hazırlıklar sonucunda 29-30 Mayıs 2017 tarihlerinde bağımsız bir şekilde denetlenen Sosyal Bilimler MYO, sıfır hata ile ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

Uludağ Üniversitesi’nde daha önce de Mustafakemalpaşa ve Orhaneli meslek yüksekokulları Kalite Yönetim Sistem belgesi almıştı.

Haber Tarihi : [07-Haz-2017]