Yarattıkları markalarla mezun oldular

 

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencileri, bitirme projeleriyle jüri önüne çıktı. Yarattıkları markaları, kurdukları stantlarda tanıtan öğrenciler okulun bahçesinde profesyonellere taş çıkartırcasına ter döktü.

Teknik Bilimler MYO önünde stantlar kuran öğrenciler, dönem süresince hazırladıkları markalarını, isimden logosuna, kurumsal çalışmalarından ambalaj çözümlerine, reklam uygulamalarından promosyon ürünlerine ve en son aşamada da tanıtım stantlarına kadar her aşamada gerçekleştirdikleri tasarımları gerçek uygulamalarıyla jüriye sundu.  Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehtap Sağocak’ın yürütücülüğünde gerçekleşen projelerde bu yıl da Bursa Reklamcılar Derneği ve Bursa Grafik Tasarımcılar Derneği aracılığıyla Bursa’daki önemli ajanslarla iş birliğine gidildi.  Her grup, bir ajansın koçluğunda bitirme projelerini geliştirdi.

Uludağ Üniversitesi TBMYO Grafik Öğrencilerinin 11 bitirme projesi, bölüm hocaları ve gruplara koçluk yapan reklam ve grafik ajanslarının temsilcileri tarafından değerlendirildi. Bu yıl yine tüm konsept, kurumsal kimlik, ambalaj ve reklam ürünleriyle savunmalarını gerçekleştiren proje gruplarının başarı sıralaması şöyle gerçekleşti:

1-Eliz reçel

2-İdesso kahve

3-Adore truff

4-Çayseven aromalı çay

5-Aybebe bebek bezi

6-Sante meyveli yoğurt- Zerin Bal- Olbia pişmaniye

7-Çikoşans çikolata

8-Oyun sandığım (yöresel masa oyunları)

9-Şirane pestil-köme

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-May-2017]

Haber Görüntüleme : 3.292 - 0