Personel

Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden büyük başarı

Haber Tarihi : 28-04-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, ulusal ve uluslararası yarışmalardan ödüllerle döndü.

Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu son sınıf öğrencisi Seyyah Tatlıdere (piyano), Almanya’da düzenlenen Uluslararası “Musical Fireworks in Baden-Württemberg” yarışmasında küçükler kategorisinde birincilik ödülüne layık görülürken lisans kategorilerinde yarışmaya katılan Elif Sinan (piyano) ikinci, Aslıhan Belen (piyano) üçüncü oldu.

KORA QUARTET

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda gerçekleşen “19. Uluslararası Genç Müzisyenler Oda Müziği Yarışması"na katılan Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı lisans öğrencileri Selin Algöz (keman), Oya Çeki (keman), Seçil Sun (viyola), Esin Taşkın’dan (viyolonsel) oluşan “Kora Quartet” ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)