Personel

Wushu sporuna Uludağ Üniversitesi damgası

Haber Tarihi : 17-04-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Wushu Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda takım şampiyonluğu kazandı.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Wushu Sanda ve Taolu Şampiyonası’nda Uludağ Üniversitesi Wushu Takımı, elde ettiği başarılı sonuçların ardından takım halinde şampiyon oldu. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Müdürü Tuncer Topsaç’ın antrenörlüğünü ve idareciliğini yaptığı takımda yarışan sporculardan Sefer Budaklı 65 kiloda, Enes Gezer 75 kiloda ve Bedrettin Baha Çamlıbel de +90 kiloda Sanda branşında Türkiye birinciliği elde ettiler.

Tao branşında ise üniversite sporcularından Muhammat Mehmet Kuyucu 1 birincilik, 2 ikincilik, 1 üçünlük Can Alık da 1 ikincilik, 1 üçüncülük almayı başardı. Bu sonuçlarla birlikte Uludağ Üniversitesi Wushu Takımı takım halinde şampiyonluğa ulaşmayı başardı.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)