Uludağ Üniversitesi Futbol Takımı namağlup şampiyon

Uludağ Üniversitesi Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Futbol Şampiyonası’nda 2. grupta hiç yenilgi yüzü görmeden grubunu lider tamamladı.

Antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Hüseyin Topçu’nun yaptığı Uludağ Üniversitesi Futbol takımı, 2-7 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya'da gerçekleşen Türkiye Üniversitelerarası Futbol Şampiyonası 1. Lig müsabakalarında ismini birinci sıraya yazdırmayı başardı ve nağmalup bir şekilde play-off müsabakalarında yer almaya hak kazandı.

Play-off müsabakalarında da başarılı olmak isteyen Uludağ Üniversitesi Futbol takımı kafilesinde; Kadir Yılmaz, Cengiz Vardar, Muhammed Yolcu, Ahmet Safa Tekin, Muhammet Mücahit Şen, Yunus Emre Yanıklar, Murat Geçer, Barış Çakmak, Ertuğrul Kurtuldu, Sinan Kurtulmuş, Cihan Mutlu, Talha Yünkuş, Mahamadı Kabore, Volkan Recep Araç, Berke Yılmaz, Mehmet Çelik, Murat Bayram, Ercan Vatansever ve Kubilay Kemal İlhan yer alıyor.

Haber Tarihi : [10-Nis-2017]