Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

İş dünyası için "dijital okur-yazarlık" eğitimi

Haber Tarihi : 04-04-2017
Uludağ Üniversitesi

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi, iş dünyasına yönelik olarak dijital okur-yazarlık eğitim programı başlatıyor.

ULUTEK Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kanık, dijital teknolojilerin son yıllarda çok hızlı bir şekilde günlük hayatın ve iş yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldiğini, baş döndürücü bir hızla gelişen ve gün geçtikçe hayatın her alanında etkisini daha fazla hissettiren dijital teknolojilerden uzak kalmanın artık mümkün olmadığını söyledi. ULUTEK Teknopark yönetimi olarak, özellikle iş hayatının yoğun temposu içerisinde teknolojik gelişmelere yeteri kadar zaman ayıramayan işverenler ile üst düzey yöneticilere yönelik olarak bir dijital okuryazarlık eğitim programı planladıklarını belirten Kanık,  eğitimlerin ULUTEK bünyesinde yer alan akıllı "Bilişim Dersliğinde" 15 Nisan 2017 Cumartesi günü uygulamalı olarak başlayacağını söyledi.

Toplam 16 saat olarak planlanan eğitimler, haftalık 4 saat olmak üzere 4 haftada tamamlanacak. Konusunda uzman deneyimli eğitmenler tarafından verilecek eğitimlerde, Temel Bilgisayar Eğitimi ve İnternet Güvenliği, Dijital Yaşam Stilleri (dijital ses, resim ve videolar) , Mahremiyet ve Kişisel Verilerin Korunması, Fikri Mülkiyet, E-Ticaret ve Üretkenlik,  İş Yaşamında Akıllı Telefonların Etkin Kullanımı gibi başlıklar yer alıyor.

Programa katılmak isteyenlerin, 13 Nisan 2017 akşamına  kadar kayıt yaptırmaları gerekiyor.

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)