Personel

Dünya şampiyonu Tıbbiyeli Said’den bir başarı daha

Haber Tarihi : 27-03-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu, bilek güreşi sporunda her geçen gün yeni bir başarıya daha imza atıyor.

Geçen yıl Bulgaristan’da düzenlenen 38. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya şampiyonluğu elde eden Tıp öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu,  bu yıl da 14-19 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 21 Yaşaltı Genç Erkekler kategorisinde Genç Erkekler Sol Kol ve Büyük Erkekler Sağ ve Sol Kolda Türkiye Şampiyonu oldu.  Said Erkam,  bir kez daha Türkiye Bilek Güreşi Milli Takımına seçilmeyi  de başardı.

TÜRK BAYRAĞINI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIM

Hedefinin 2016 yılındaki dünya şampiyonluğunu tekrarlamak olduğunu söyleyen Said Erkan Bıyıkoğlu, “Eylül ayında Macaristan’da düzenlenecek olan 2017 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na hazırlanıyorum. Bu amaçla çok çalışıyorum. İnşallah orada yeniden birincilik kürsüsüne çıkacağım ve Türk bayrağını dalgalandıracağım” dedi.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)