Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği tamamen yenilenerek hizmete açıldı

 

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Polikliniği, yapılan kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından tamamen yenilenen yüzü ile hizmete açıldı.

Zaman içerisinde eskiyen ve bir takım tadilatlara ihtiyaç duyan UÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Polikliniği, Bursalı hayırsever Ali Muhtar ve ailesinin destekleriyle tamamen yenilendi. Tüm poliklinik birimleri, muayene odaları ve toplantı salonu tamamen yeniden yapılan, ek olarak iç tefrişatı yenilenen polikliniğin açılışına UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcısı Aslı Hockenberger, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selim Gürel, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez, hayırsever Ali Muhtar, Mimar Tolga Muhtar ve ailesi, üniversite yöneticileri ve hastane personeli katıldı.

Polikliniğin yenilenen yüzünü baştan sona gezen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, verdikleri destekten dolayı Ali Muhtar ve ailesine teşekkür etti. Hastanelere yapılan desteklerin çok büyük önem taşıdığına dikkati çeken Rektör Ulcay; “Hayırseverlerimiz bizim burada eskiyen yapılarımızı iyileştiriyorlar, doktorlarımız da buraya gelen hastaları iyileştiriyor. Aslında dolaylı olarak hayırsever insanlar, hasta insanların iyileştirilmesinde önemli bir rol oynuyorlar. Modern ve bakımlı ortamlarda hasta insanlara hizmet etmek ve moral vermek çok daha kolay oluyor. Ben durumu olan herkesin özellikle hastanelere yardımcı olmasını istiyorum. Yardım eden ve destek verenlere de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından davetliler hep birlikte açılış kurdelesini kesti. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : 4.529 - 0