Personel

Alman Dili öğrencilerinden Avusturya Başkonsolosluğu’na kültür ziyareti

Haber Tarihi : 21-03-2017
Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitim Anabilim Dalından bir grup öğrenci Secondos Değişim Programı kapsamında İstanbul Avusturya Başkonsolosluğu Kültür Ofisinin davetlisi olarak İstanbul’a gitti.

Secondos Kurum Koordinatörü ve Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hikmet Uysal ile Kültür Ofisine giden öğrenciler, İstanbul Avusturya Başkonsolosu Christine Wendl ve Kültür Ofisi Müdürü Romana Könıgsbrunn karşıladı.

Kültür Ofisi binasındaki sergi ve konser salonlarını gezen öğrencilere Ofisin faaliyetleri anlatıldı. Kültür Ofisi Müdürü Königsbrunn, Alman Dili Eğitimi öğrencilerine Avusturya ile ilgili genel bilgiler, ülkenin eğitim sistemi ve Üniversiteleri hakkında bilgi verdi.

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)