TGT öğrencisinden kongre birinciliği

Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (TGT) Programı Öğrencisi İmren Demir, 11. Ulusal Radyoloji Teknikerleri Kongresi’nde yaptığı sunum ile sözlü bildiri dalında birincilik elde etti.

Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (TÜMRAD) tarafından organize edilen 11. Ulusal Radyoloji Teknikerleri Kongresi ve İleri Görüntüleme Kursu (RADTEK17) tamamlandı. Sağlık Bakanlığı’nın desteği ve Avrupa Radyoloji Dernekleri Federasyonu (EFRS) işbirliği ile 9-12 Mart 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen RADTEK17’de TGT Programı öğrencisi İmren Demir, yaptığı ‘Fonksiyonel MR ve Broadman Alanları Anatomisi’ isimli sözlü bildiri ile bu alanda birincilik kazandı. Moderatörlüğünü SHMYO TGT Öğretim Görevlisi Sefa Işıklar’ın yaptığı ve TGT Programı öğrencisi İmren Demir tarafından sunulan Sözlü Bildiri çalışması, Akademik ve Bilim Kurulu tarafından En İyi Sözlü Bildiri ödülüne layık görüldü. İmren Demir ödülünü TÜMRAD Derneği Başkanı Öğr. Gör. Heybet Aslanoğlu’nun elinden aldı.

Haber Tarihi : [17-Mar-2017]