Uludağ Üniversitesi’nin atlı ekibinden K3 kupası

 

Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü öğrencileri ile Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden oluşan Uludağ Üniversitesi Atlı Dayanıklılık Ekibi, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda Ulusal Atlı Dayanıklılık K3 (82 km) kategorisinde birinci oldu.

2017 Sezonunun ilk yarışması 24-26 Şubat tarihlerinde İstanbul Kemer Atlı Spor Kulübü’nde düzenlendi. Hava şartları nedeniyle zeminin çok zorlu olduğu parkurda hem atlar hem de biniciler çok zorlandı.

Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlisi ve Atlı Spor Topluluğu Danışmanı olan Öğr. Gör. Sercan Koray Yendim, Gürtay isimli atıyla, Ulusal Atlı Dayanıklılık K3 (82 km) kategorisinde yarıştı ve parkuru birincilikle bitirerek K3 Kupasını Uludağ Üniversitesi’ne kazandırdı.

Ulusal Atlı Dayanıklılık yarışmasına katılan binicilerden Atlı Spor Topluluğu üyesi ve Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Ali Cem ÖzhelvacıNarbeyi”,  Yusuf TaşdemirKuyucanlı” ve Furkan Yazıcı “Kefken” isimli atlarıyla 40 km olan K1 koşusunu ceza puanı almadan başarı ile tamamladı ve Atlı Dayanıklılık Binici Lisanslarını alarak  K2 koşusuna katılmaya hak kazandı.

Yarışmalarda Atlı Spor Topluluğu öğrencilerinden Oğulcan Öner, Süleyman Usanmaz, Ahmet Daştan ve Hasan Doğruoğlu yer ekibi olarak görevlerini büyük bir özveri ile yaparak diğer katılımcıların övgü ve takdirlerini kazandı.

 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Mar-2017]

Haber Görüntüleme : 3.639 - 0