İzmir’deki proje yarışmasında Peyzaj Mimarlığı’ndan Dr. Elvan Ender’e ikincilik ödülü

 

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Dr. Elvan Ender’in yer aldığı ekip İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bornova Evka 3 Sosyal Merkez ve Aktarma İstasyonu Mimari Proje Yarışması”nda ikincilik ödülüne layık görüldü.

Mevcut imar planlarına uyularak ekonomik, özgün ve nitelikli tasarım yaklaşımlarının, günümüz mimarisine de ışık tutabilecek işlevsel ve yenilikçi çözümlerin öne çıkarılması; çağdaş bir çevre ve mimari anlayışı ortaya koyan proje ve müelliflerin saptanması; güzel sanatların teşviki, ilgili mesleklerin gelişmesi, etik değerlerin yerleşmesi, ekiplerin uluslararası rekabet gücü kazanmalarına uygun ortamın sağlanmasının amaçlandığı yarışmaya 100 proje katıldı.

JÜRİ ÜYELERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Dr. Buğra Gökçe, Şehir Plancısı Koray Velibeyoğlu, Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, Peyzaj Mimarı-Yeşil Alanlar Yapım Şube Müdürü Ayşe Gevrek Gözsoy, Mimar Ömer Yılmaz, mimar Cem İlhan, mimar Devrim Çimen, mimar Hüseyin Sinan Omacan, mimar Didem Özdel ve inşaat mühendisi Deniz Alkan’dan oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Elemanlarından Dr. Elvan Ender’in de yer aldığı ekip tarafından hazırlanan proje ikincilik ödülü kazandı. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Şub-2017]

Haber Görüntüleme : 4.054 - 0