Rektör Ulcay’dan kız öğrencilerin yurduna ziyaret

 

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, merkez kampüs içerisinde yer alan Uludağ ve Halime Hatun Kız Yurdu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerin sorun ve isteklerini dinleyen Ulcay, “Aileleriniz sizleri bize emanet etti. Her türlü sorununuzla kendi sorunumuz gibi ilgileneceğimizden kuşkunuz olmasın. Üniversite yönetimi olarak tüm istekleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Hockenberger, belli aralıklar ile öğrenci yurtlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Öğrencilerin okul dışında yaşadığı ortamları görmek ve isteklerini dinlemek amacıyla yapılan ziyaretler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Uludağ ve Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdu ile devam etti. Öğrencilerle önce akşam yemeği yiyen, daha sonra hep birlikte çay içen Rektör Ulcay ve Rektör Yardımcısı Hockenberger’e yurt müdürleri de eşlik etti.

GÜZEL DOSTLUKLAR KURMAYA GAYRET EDİN

Öğrencilerin sadece okulda değil, okul dışında yaşadıkları ortamları görmek istediklerini belirten Rektör Yusuf Ulcay, “Farklı zamanlarda çeşitli ortamlarda sizlerle beraber olmaya gayret ediyoruz. Yönetim olarak öğrencilerimizin kaldıkları yurtlarda rahat etmelerini ayrıca önemsiyoruz. Burada arkadaşlarınız ile güzel dostluklar oluşturduğunuzu tahmin edebiliyorum. Birbirinize bir aile ortamındaymış gibi yardımcı olmaya çalışırsanız çok daha güzel dostluklar ve arkadaşlıklar sağlayabilirsiniz. Aileleriniz sizleri bize emanet etti. Her türlü sorununuzla kendi sorunumuz gibi ilgileneceğimizden kuşkunuz olmasın. Üniversite yönetimi olarak tüm istekleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Rektör Ulcay, konuşmaların ardından öğrencilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Şub-2017]

Haber Görüntüleme : 3.852 - 0