Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

“TÜRK MİLLETİ OLARAK VATANIMIZI TERÖR BELASINDAN TEMİZLEYECEĞİZ”

Haber Tarihi : 18-12-2016
Uludağ Üniversitesi

“TÜRK MİLLETİ OLARAK VATANIMIZI TERÖR BELASINDAN TEMİZLEYECEĞİZ”

“Güvenlik güçlerimize ve sivil halkımıza yönelik kalleş saldırılarını sürdüren eli kanlı hainler, en son çarşı iznine çıkan kahraman askerlerimizi hedef aldı.

Öncelikle, ülkemizin güvenliği için vatani görevlerini yapan kahraman askerlerimizi hedef alan Kayseri'deki alçak terör eylemini nefretle lanetliyoruz.

Özellikle altını çizmek isteriz ki; bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren terör örgütleri ve destekçileri asla amaçlarına ulaşamayacaktır.

Türk Milleti olarak her zaman olduğu gibi yine omuz omuza vererek vatanımızı ve bölgemizi terör belasından temizleyeceğiz.

Türkiye’nin tüm hainlere karşı mücadelesinden muhakkak galip çıkacağına olan inancımızla şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü

HABER ARŞİVİ (Tüm Haberler)