Öğrencilerden ödüllü kısa filmlere büyük ilgi

Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu’nun düzenlediği 2.Ödüllü Kısa Film Gecesi, öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Kasım ayında ilki düzenlenen ödüllü kısa film gecelerinin ikincisi de Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Tüm salonun dolduğu gecede, saygın festivallerde en iyi film ödülü de almış animasyon ve kısa filmler öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Kısa film dünyasının eğlenceli, etkileyici, dramatik ve şaşırtıcı örneklerinden oluşan bir seçkiyle gerçekleşen gösterimde öğrenciler, aralarında Piper, Danny Boy ve The Blue & the Beyond gibi son yılların öne çıkan kısa filmleri izleme imkânı buldu. Toplamda 15 kısa filmin gösterildiği gece, alkışlar eşliğinde sona erdi.

Haber Tarihi : [16-Ara-2016]