Gemlik Asım Kocabıyık’tan Kalite Ödülü kutlaması

 

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Gemlik Asım Kocabıyık MYO, 25.Türkiye Kalite Büyük Ödülü paylaşımı kutlama etkinliği düzenledi.

MYO Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen programa UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Borusan Kocabıyık Vakfı Genel Sekreteri Canan Çelik, Borusan Kocabıyık Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, UÜ üst yönetimi ve akademisyenleri, Gemlik yerel yönetim temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, kalitenin asla tesadüf olmadığını ve büyük bir ekip çalışması içerisinde başarının elde edilebileceğini vurguladı. Rektör Yusuf Ulcay, kazanılan ödül nedeniyle MYO yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof. Dr. Cumhur Aydınalp ise konuşmasında kalite çalışmalarında bulunan tüm akademik ve idari çalışanlarına şükranlarını sundu.

Kalite yolculuğunda MYO yönetiminden desteklerini esirgemeyen UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Borusan Kocabıyık Vakfı Müdürü Genel Sekreteri Canan Çelik ve Borusan Kocabıyık Vakfı Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahim KORUKÇU’ya plaketleri Uludağ Üniversitesi yöneticileri tarafından takdim edildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [08-Ara-2016]

Haber Görüntüleme : 4.768 - 0