Uludağ Üniversitesi’nde bayrak değişimi

 

Uludağ Üniversitesi’nde (UÜ) bazı enstitüler ve meslek yüksekokullarında yeni görevlendirmeler yapıldı.

ENSTİTÜ VE MYO’LARDA KAN DEĞİŞİKLİĞİ

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde yeni görevlendirmeler belli oldu. Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bayram Fen Bilimleri Enstitüsü’nün yeni müdürü olurken, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşah Çeçener de Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün müdürlüğüne getirildi.

Üniversitenin bazı meslek yüksekokullarında da görev değişikliğine gidildi. Yrd. Doç. Dr. Bülent Gürbüz’ün yerine Keles MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Atilla Akpınar, Doç. Dr. Tolga Tipi’nin yerine Harmancık MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Halil Ünal, Dr. Serhat Ayas’ın yerine Yenişehir MYO Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Mehmet Sincik atandı.

DİNAMİK BİR YAPI İLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Yaşanan görev değişiklikleri konusunda açıklama yapan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversitedeki dinamik yapının korunması yüksek bir performansla çalışmalara devam edilmesi adına bu görevlendirmelerin yapıldığını söyledi. Uludağ Üniversitesi’nin 3. Nesil Üniversite hedefiyle yoluna kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Rektör Yusuf Ulcay, eski yöneticilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni yöneticilere de başarılar diledi.

Görevi yeni müdürlere devreden öğretim üyeleri de bugüne kadar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı üniversite yöneticilerine teşekkür etti ve her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Ara-2016]

Haber Görüntüleme : 7.064 - 0