Mükemmellik yolculuğunda Türkiye "Büyük" Ödülü Gemlik Asım Kocabıyık MYO’nun

 

Avrupa’nın alanındaki en büyüğü olma özelliğini taşıyan ve Türkiye Kalite Derneği (KALDER) tarafından her yıl düzenlenen Kalite Kongrelerinin 25. si bu yıl 15-16 Kasım tarihleri arasında İstanbul’daki Hilton İstanbul Bosphorus Cenvention Center’da gerçekleştirildi. Kongre’de UÜ Gemlik Asım Kocabıyık MYO, Küçük ve Orta Ölçekli Kamu Yönetimi ve Toplum Hizmetleri Kategorisi’nde verilen ‘Büyük Ödül kazandı.

Türkiye’nin önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin katıldığı kongrenin finalinde yapılan ödül töreninde Gemlik Asım Kocabıyık MYO’nun kazandığı ödül, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, MYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. Abdürrahim Korukçu, Okul Müdürü Prof. Dr. Cumhur Aydınalp ve okul yöneticileri tarafından alındı.

REKTÖR ULCAY: KALİTE ANLAYIŞINI TÜM BİRİMLERİMİZE AŞILIYORUZ

Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Uludağ Üniversitesi’nin her anlamda kalkınması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kalite kavramını sadece merkez kampüs ile sınırlı bırakmayacaklarını belirten Rektör Yusuf Ulcay; “Üniversitemize bağlı tüm meslek yüksekokullarında da aynı anlayış ile hareket ediyoruz. Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulumuzun elde ettiği başarı bu anlayışın bir sonucudur. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

SIRADAKİ HEDEF AVRUPA MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cumhur Aydınalp de uzun bir süredir bu ödülü kazanabilmek adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Sürdürülebilir kalite anlayışını meslek yüksekokuluna kazandırabilmek için ayrıntılı bir çalışma sergilediklerini vurgulayan Müdür Aydınalp, ödüle layık görüldükleri için mutlu olduklarını, sonraki hedeflerinin de Avrupa Mükemmellik Ödülü’nde isimlerini duyurmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu yıl Büyük Ödül"ü kazanan Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu daha önce de, nitelikli eğitim çalışmaları kapsamında 2009 yılında ‘EFQM Kararlılık Belgesi’, 2012 yılında ‘2012 Eğitimde Kalite Jüri Teşvik Ödülü’ ile ‘Mükemmellikte Yetkinlik 3 Yıldız Belgesi’ ve 2013 yılında Bursa Kalite Ödülleri’ kapsamında, ‘2013 Bursa Kalite Başarı Ödülü’nü almıştı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Kas-2016]

Haber Görüntüleme : 4.148 - 0