Uludağ Üniversitesi’nden organ bağışçıları için mevlit

Uludağ Üniversitesi (UÜ), organ ve kadavra bağışlayanlar için UÜ Camii’nde Kur'an-ı Kerim ve Mevlit okuttu.

UÜ Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi’nin ortaklığında gerçekleştirilen etkinlikte bugüne kadar organ ve kadavra bağışında bulunan ve ahirete göçenler için Kur’an-ı Kerim ve mevlit okutuldu. Görükle Yerleşkesi içindeki UÜ Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen programa UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez, üniversite yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler, nakil yapılan hastalar, organ naklinde bulunanlar ve yakınları katıldı.

Programda Eski Bursa İl Müftüsü ve UÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve cami hocaları Kur-an’ı Kerim hatimleri ile Mevlit-i Şerif’ler okudu. Etkinliğin sonunda katılımcılar tarafından bağışta bulunan ve ahirete intikal edenler için dua edildi.

Haber Tarihi : [11-Kas-2016]